Geslaagde kampvuuravond en uitnodiging voor high tea

Afgelopen zaterdag hebben we een hele mooie kampvuuravond gehad in Opheusden. Meer dan 100 vrienden, familie, gemeenteleden en (on)bekenden waren aanwezig. Overdag regende het maar toen we begonnen was het helemaal droog en dat bleef het gelukkig ook. Na opening met gebed en Bijbellezen zongen we met elkaar mooie psalmen en liederen. Alles onder begeleiding van een mooi orkest; piano, panfluit, mondharmonica, cajon en djembé. Arnest en ik vertelden aan de hand van een powerpoint-presentatie en een video over ons leven en werk in Gambia en daarna begeleidde Arnest en zijn in Nederland wonende Gambiaanse vriend Tony op hun djembé’s de Gambiaanse samenzang. Na wat opwarmoefeningen zong iedereen in volle borst ‘Mijn God is goed’ mee in 4 verschillende (stam)talen. Daarna vertelden Jan en Carla den Hertog over de fondsenwerving voor het opvanghuis. Ter afsluiting dankten we de Heere en zongen we nog het lied ‘Wat de toekomst brenge moge’. Na afloop werd er door iedereen nog gezellig nagepraat en ook de verkooptafels werden goed bezocht. De avond heeft het mooie bedrag van €885 opgebracht en de verkooptafel met fotokaarten, sieraden, wilhelminapepermunt en cadeau-artikelen heeft €263,10 opgebracht. Dit laatstgenoemde bedrag komt ten goede aan het opvanghuis voor verdrukte christenen. Onderaan deze blog vindt u een kleine impressie van de avond. Was u erbij?! Bedankt voor uw komst en warme betrokkenheid!

Kon u er nu niet bij zijn maar wilt u wel wat van ons leven en werk in Gambia zien en horen? Dat kan! Hieronder volgen een aantal data van open bijeenkomsten (alles D.V.)
– zaterdag 25 september 13.30 uur high tea in de Adventkerk te Veenendaal
– zaterdag 2 oktober 19.45 uur presentatie in de evangelische gemeente te Helmond
– zaterdag 23 oktober concert te Krimpen a/d IJssel
– zaterdag 30 oktober concert te Zoetermeer
– zaterdag 20 november concert in de Adventkerk te Veenendaal

Meer informatie over de verschillende bijeenkomsten volgt later.  De uitnodiging voor de high tea op zaterdag 25 september vindt u al wel hieronder. Aanmelden kan t/m aanstaande zaterdag 18 september, dus wat langer dan vermeld staat op de uitnodiging. Van harte welkom, we kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Impressie van de kampvuuravond afgelopen zaterdag 11 september
Veel aandacht tijdens de presentatie
Na afloop gezellig napraten

Opwarmen bij het kampvuur