Hoe je kan helpen

Meeleven met en bidden voor de mensen en de situatie in Gambia is heel belangrijk. Bidden voor de verspreiding van het Evangelie, voor de overheid, voor de verdrukte broers en zussen maar laten we ook niet vergeten te bidden voor de verdrukkers. In Mattheus 5 lezen we: zegent hen die u vervloeken; doet wel degenen die u haten; en bidt voor degenen die u geweld doen en die u vervolgen. 

Wij doen ons werk op vrijwillige basis. Het thuisfrontteam werft fondsen zodat wij ons volledig kunnen richten op het evangelisatiewerk.  Op dit moment is echter de financiële ondersteuning nog niet rond. Helpt u mee? Elke bijdrage is welkom.
Via onze projectpagina op de website van stichting HVC kunt u online een machtigingsformulier invullen. Klik hier.
U kunt uw financiële bijdrage indien gewenst ook handmatig per bank overmaken naar IBAN rekening: NL 51 ABNA 0561 4551 39 t.n.v. Stichting HVC. Vermeld dan projectnummer 8013 in de omschrijving.

Wilt u bijdragen aan de realisering van het opvanghuis voor verdrukte christenen, vermeld dan projectnummer 8012 in de omschrijving. 

Stichting HVC is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw giften zijn dus belastingaftrekbaar.

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid.